arrow-right arrow-left check chevron-left chevron-right photo lock lock_open chat envelope phone pb fb ig twt in twt in credit-card share star

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

Bu gizlilik bildirimi, Fongogo Bilişim Bilgisayar Teknoloji Reklam ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin (Bundan sonra “Fongogo Pro” olarak anılacaktır) olarak, www.fongogopro.com internet sitemizin ziyaretçileri ile ilgili bilgileri toplama, saklama ve kullanma şeklimizi açıklamaktadır. Bu internet sitesini kullanarak, bu gizlilik politikasında belirtilen bilgilerin toplanmasına ve kullanılmasına izin vermiş sayılırsınız.

OTOMATİK TOPLANAN BİLGİLER

Kimliği Saptanamayan Bilgiler – Diğer birçok internet sitesinde olduğu gibi, bu internet sitesi de otomatik olarak kullanıcıların bazı bilgilerini toplar; bilgisayarınızın İnternet Protokol adresi (IP), İnternet Servis Sağlayıcınızın IP adresi, internet sitesine giriş yaptığınız tarih ve zaman, bu internet sitesine bağlantı yaptığınız internet adresi, kullandığınız işletim sistemi, ziyaret ettiğiniz internet sitesi bölümleri, giriş yaptığınız internet sitesi sayfaları, görüntülediğiniz bilgiler ve internet sitesine koyduğunuz veya internet sitesinden indirdiğiniz malzemeler gibi. Bu bilgiler internet sitesi, sistem yönetimi ve internet sitesinin geliştirilmesi için kullanılır . 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmelikler kapsamındaki yükümlülüklerimiz gereği bu bilgilerin bir kısmı kayıt altına alınabilir ve ilgili adli ve idari mercilerin talepleri üzerine kendileriyle paylaşılabilir.

Tanımlama Bilgileri (Çerezler - Cookies) – Bu internet sitesinde “cookies” teknolojisi vardır. Bu teknoloji, internet sitesi kullanıcısının bilgisayarına bilgi yükleyerek, internet sitesine bu bilgisayardan yapılacak ziyaretlerin tanınmasını sağlar. “Cookies” internet sitesinin kullanımını ve uygunluğunu arttırır. “Cookies” tarafından sağlanan bilgiler internet sitesinin eski bir kullanıcısı olarak tanınmanızı, ihtiyaçlarınıza karşılık verilebilmesi için internet sitesindeki aktivitelerinizin takip edilmesini, kullanımınız için kişisel bilgi ve internet sitesi içeriğinin sunulmasını, çevrimiçi (online) formların kişisel bilgileriniz ile beraber otomatik olarak oluşturulmasını ve internet sitesi tecrübenizin kolaylaştırılmasını sağlar.

Tarayıcınız (browser) izin verirse “Cookies”i reddedebilirsiniz, ancak bu durum internet sitesi kullanımınızı ve bazı internet sitesi özelliklerine erişim imkanınızı etkileyebilir.

KULLANILAN BİLGİLER

Bilgi takibi – Fongogo Pro kişisel olmayan bilgileri kullanarak, kullanıcı istatistikleri ve internet sitesi kullanımı ile ilgili bilgi takibi raporları oluşturabilir ve bu raporları başkalarıyla paylaşabilir. Rapordaki hiçbir bilgi kimlik ve diğer kişisel bilgilere bağlı olmayacaktır.

Kişisel Bilgiler – İnternet sitesi üzerinden hesap açarken sağlanan bilgiler ve/veya kişisel veriler ile devamında hesabın sürdürülebilirliği için gerekli olan bilgiler ve/veya kişisel veriler; İsim-soyisim, e-posta adresi, ikamet adresi, iletişim numarası, doğum tarihi, şifre; SPK Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince alınması gereken bilgiler; Tevsik edici belgeler ile diğer bilgiler ve/veya kişisel veriler; İnternet sitesi üzerinden gerçekleştirilen işleme ilişkin detaylar; Üçüncü taraflardan bilgiler (sosyal medya hesapları gibi) elde edilen bilgiler; Girişimizin tanıtımı için girdiğiniz bilgiler ve soru sorarken veya cevaplarken içerikte kullandığınız bilgiler.

Bahse konu kişisel bilgileri sadece 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve işbu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde toplayıp saklayacak, işleme tabi tutacak, kullanacak, iletecek ve/veya açıklayacağız. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınızı öğrenmek için lütfen bu internet sitesinde paylaştığımız“Aydınlatma Metni”ni okuyunuz.

İnternet sitemizde bulunan “kayıt ol” butonunda sadece kendinize ait verileri paylaşmanızı bekliyoruz. Eğer aracı olarak veya başka bir suretle üçüncü kişiler adına hareket ediyorsanız veya bize üçüncü kişilerle ilgili (örneğin bir aile ferdiniz) bilgi veriyorsanız, bu durum, söz konusu üçüncü kişinin yetkili temsilcisi veya aracısı olma yükümlülüğünü üstlendiğiniz ve söz konusu üçüncü kişiden bizim onlara ait bilgiyi toplamamız, işleme tabi tutmamız, kullanmamız ve açıklamamız için gerekli tüm izinleri aldığınız anlamına gelir. Üçüncü kişiye ait bilgileri sizden elde ettiğimiz için, üçüncü kişiye bu Gizlilik Politikasında yer alan bütün hususları aktarmak, tercihen söz konusu üçüncü kişiye bu beyanın bir kopyasını temin etmek veya bu şahısları internet sitemize yönlendirmek sizin sorumluluğunuzdur.

ÇOCUKLARIN MAHREMİYETİNİN KORUNMASI

Fongogo Pro özellikle çevrimiçi (online) ortamda çocukların mahremiyetinin korunmasının öneminin bilincindedir. İnternet sitesi her ne kadar bilinçli olarak çocuklara yönelik olarak tasarlanmamışsa da, çocuklarla ilgili bilgilerin, sizin adınıza verdiğimiz hizmetlerin ifası amacıyla toplanması ve saklanması gerekli olabilmektedir.

Ancak çocuklara ait bilgilerin asla bilerek toplanmaması ve saklanmaması prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

BİLGİLERİN NASIL KULLANILACAĞI

Bu internet sitesi üzerinden ve diğer şekillerde topladığımız, kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlarla işleme tabi tutup kullanabiliriz:

·  İnternet sitesinin yönetimi amacıyla;

·  Fongogo Pro hizmet ve ürünleriyle ilgili bültenleri göndermek ve/veya ilanları iletmek amacıyla;

·  Kayıtlarımızı ve veri tabanımızı güncelleştirmek amacıyla;

·  Size verdiğimiz hizmetlerin kişiselleştirilme özelliklerini geliştirmek ve sizinle veya bize bilgilerini ilettiğiniz üçüncü kişilerle ilgili bilgileri saklamak amacıyla.

KİŞİSEL BİLGİLERİN KORUNMASI

Kişisel Bilgileriniz, bu Gizlilik Politikasında belirtilen durumlar dışında üçüncü kişilere aktarılamayacaktır. Kişisel Bilgilerinizi, bu bilgileri işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlemeyi kabul eden ve Fongogo Pro’nun yönetiminde söz sahibi olduğu kuruluşlara açıklayabiliriz. Kişisel Bilgiler ayrıca bu bilgilerin toplanma amacına uygun olarak işlenmek üzere bizim adımıza çalışan üçüncü kişilere devredilebilir. Bu üçüncü kişiler, Kişisel Bilgileri sadece belirlenen amaçla sınırlı olarak işlemekle ve Kişisel Bilgilerinizi üçüncü kişilere devretmemekle ve 6698 sayılı Kişisel Bilgilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere kanunların izin verdiği, tarafımızdan talep edilen veya işbu Gizlilik Politikasında belirtilen durumların dışında üçüncü kişilere ifşa etmemekle yükümlüdürler.

Kişisel Bilgiler, geçerli bir kanunun, mahkeme emrinin veya resmi düzenlemenin gerektirmesi halinde cezai veya hukuki bir soruşturmayı desteklemek için gerekli olması halinde üçüncü bir tarafa ifşa edilebilir.

DİĞER KONULAR

Güvenlik – Bilgisayar ağı, uygulamaları ve veri tabanının güvenli olması ve yetkisiz girişlere ve kullanıma kapalı olması için çalışıyoruz. Bazı kişisel bilgileriniz ile ilgili güvenlik kaygılarınız var ise, lütfen bu bilgileri internet yoluyla göndermeyin.

Diğer İnternet Siteleri – İnternet sitemiz diğer internet sitelerine veya internet kaynaklarına bağlantı verebilir. Bu bağlantılardan birine girdiğinizde başka bir internet sitesine veya internet kaynağına geçiş yapmış oluyorsunuz. Bu kaynak, isteğiniz doğrultusunda veya “cookies” veya diğer teknolojiler aracılığıyla sizden bilgi alabilir. Fongogo Pro’nun bu internet siteleri veya internet kaynakları veya bunların bilginizi toplaması, kullanması veya ifşa etmesi ile ilgili bir sorumluluk, yükümlülük veya kontrolü yoktur. Diğer internet sitesi ve internet kaynaklarının gizlilik politikalarını gözden geçirmeniz ve bilgilerinizi nasıl toplayıp kullandığı konusunu anlamanız gerekir.

Gizlilik Politikasında Oluşacak Değişiklikler – Fongogo Pro’nun zaman içinde Gizlilik Politikasında değişiklikler yapabilir ve Gizlilik Politikasına eklemelerde bulunabilir. Bu durumda Fongogo Pro internet sitesinde güncellenmiş Gizlilik Politikasını paylaşacaktır.



Kayıt Olun

yada

GİRİŞ YAP
Giriş Yapın

yada

KAYIT OL